Skip to main content

Συνεργασία ΔΕΘ- Helexpo με εκθεσιακό οργανισμό Ζάγκρεμπ

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Ζάγκρεμπ προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργασιών της στα Βαλκάνια και εντάσσοντας σε αυτό μια σημαντική χώρα,

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Ζάγκρεμπ προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργασιών της στα Βαλκάνια και εντάσσοντας σε αυτό μια σημαντική χώρα, την Κροατία.

Η εταιρεία συνεχίζει να εφαρμόζει τη στρατηγική της διεθνοποίησης μέσω της σύσφιξης των σχέσεών της τόσο με εκθεσιακούς οργανισμούς των γειτονικών χωρών όσο και με παγκόσμιου βεληνεκούς εκθεσιακούς «παίκτες» όπως η Reed Exhibitions, με την αυστριακή θυγατρική της οποίας υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία.

Η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Ζάγκρεμπ θα ξεκινήσει από το νέο έτος και προβλέπει σε πρώτη φάση την οργάνωση από την κροατική πλευρά της συμμετοχής Κροατών εκθετών στις ελληνικές εκθέσεις Infacoma και EnergyTech, που θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου του 2015.

Στο ίδιο πλαίσιο θα οργανωθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στις κροατικές εκθέσεις Energy, Interklima και Green Building, που θα πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό κέντρο του Ζάγκρεμπ από τις 22 έως τις 25 Απριλίου του 2015.

Η ΔΕΘ-Helexpo θα συνεχίσει να επιδιώκει συνεργασίες και συνέργειες με ομολόγους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενισχύοντας τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή ως εκθεσιακό hub. Προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ευκαιριών που θα συμβάλλουν στον πολλαπλασιασμό των εκθεσιακών ωφελειών τόσο για την εταιρεία όσο και για την τοπική και την εθνική οικονομία.