Skip to main content

Συνεργασία φορέων για την καταπολέμηση της φτώχειας στις Σέρρες

Συμφωνητικό συνεργασίας για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού πρόκειται να υπογράψουν το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Βέροιας και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων,
Συμφωνητικό συνεργασίας για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού πρόκειται να υπογράψουν το επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Βέροιας και εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων, στο πλαίσιο κοινού προγράμματος.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στη Βέροια συνάντηση του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του δήμου με εκπροσώπους του δικτύου «Έρασμος» της «Πρωτοβουλίας για το παιδί», του «ΚΕΜΑΕΔ» και του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας. Στη συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση για τις ειδικές δράσεις, που μπορούν να αναπτυχθούν μέσω της διοργάνωσης συναντήσεων φορέων, της προώθησης εκστρατειών ευαισθητοποίησης του κοινού, της εκπόνησης μελετών για την αποτύπωση των κοινωνικών χαρακτηριστικών των ευπαθών ομάδων και της ανάπτυξης τοπικών σχεδίων κατά της φτώχειας.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Βέροιας, σύντομα θα γίνει νέα συνάντηση για την τελική διαμόρφωση του συμφωνητικού συνεργασίας των παραπάνω φορέων.