Skip to main content

Συνεχίζει για το δήμο ο Μπαρμπουνάκης

Συνεχίζει τον αγώνα του για το δήμο Θεσσαλονίκης ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, παρά τις φήμες που ήθελαν να μετακινείται στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συνεχίζει τον αγώνα του για το δήμο Θεσσαλονίκης ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μπουτάρη και παρά τις φήμες που τον ήθελαν να μετακινείται στο  ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε σχετική ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών «Πρώτα η Πόλη μας»,  αναφέρεται ότι συνεχίζει να στηρίζει σε αυτές τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές τον κ. Μπαρμπουνάκη. 


«Η Κίνηση Πολιτών «Πρώτα η Πόλη μας» συνεχίζει, με προοπτική, να αγωνίζεται ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών για την αλλαγή στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Διαπιστώνοντας διαφορετικές απόψεις και διαφωνώντας με προεκλογικές τακτικές της «Πρωτοβουλίας» του Γιάννη Μπουτάρη, πιστεύουμε ότι οφείλει να διατηρήσει την αυτοδυναμία της χωρίς κομματική χειραγώγηση», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Μπαρμπουνάκη.


Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, όπου ανακοίνωσε τα ονόματα που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του είπε χαρακτηριστικά πως ο κ. Μπαρμπουνάκης μπορεί να προσφέρει και από άλλες θέσεις εκτός του δημοτικού συμβουλίου.  «Εγώ θέλω να έχω ανθρώπους που θα δουλεύουν», τόνισε.