Skip to main content

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι κινητοποιήσεις

Νέα εβδομάδα κινητοποιήσεων ξεκινά από σήμερα, καθώς τις επόμενες ημέρες θα απεργήσουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και οι Βενζινοπώλες.
Νέα εβδομάδα κινητοποιήσεων ξεκινά από σήμερα, καθώς τις επόμενες ημέρες θα απεργήσει η ΔΕΗ και η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών, ενώ συλλαλητήριο διοργανώνει αύριο η ΑΔΕΔΥ.

Σε επ΄ αόριστον επίσχεση εργασίας προχωρούν από την Τρίτη οι γιατροί των νοσοκομείων, διαμαρτυρόμενοι για τις απλήρωτες εφημερίες. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι γιατροί έχουν να πληρωθούν για δεδουλευμένες εφημερίες από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ακόμη, την Τρίτη και την Τετάρτη απεργούν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και δεν αποκλείεται να σημειωθούν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ, για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Εικοσιτετράωρο κλείσιμο των πρατηρίων καυσίμων την Πέμπτη έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών, ενώ την Κυριακή η γενική συνέλευση του κλάδου θα αποφασίσει τη μορφή περαιτέρω κινητοποιήσεων.

Τέλος, συλλαλητήριο διοργανώνει την Τρίτη 16 Μαρτίου η ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες Εργαζομένων και το Συντονιστικό των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στα Προπύλαια στις 6 μμ.