Skip to main content

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων συνεχίζουν και σήμερα, για όγδοη συνεχόμενη ημέρα, τις κινητοποιήσεις τους, ενισχύοντας τα οχήματα τα οποία έχουν παραταχθεί στις εθνικές οδούς, εν όψει της ψήφισ
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων συνεχίζουν και σήμερα, για όγδοη συνεχόμενη ημέρα, τις κινητοποιήσεις τους, ενισχύοντας τα οχήματα τα οποία έχουν παραταχθεί στις εθνικές οδούς, εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου την Τρίτη.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ενισχύοντας καθημερινά τα παρατεταγμένα οχήματα στις εθνικές οδούς. Στη Θεσσαλονίκη οι οδηγοί βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πύλη 16 του λιμανιού, έχοντας παραταγμένα τα φορτηγά τους στο δρόμο.

Περισσότερα από 840 φορτηγά και βυτιοφόρα βρίσκονταν παραταγμένα την Κυριακή στις εθνικές οδούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων προαναγγέλλουν καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη -ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου- επαναλαμβάνουν την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν την μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Καταγγελίες για προπηλακισμούς οδηγών φορτηγών από συναδέλφους τους, που έχουν ακινητοποιημένα τα φορτηγά τους στα σημεία συγκέντρωσης στις εθνικές οδούς, έχει δεχθεί η αστυνομία.

Εντωμεταξύ, τα πρώτα προβλήματα στην αγορά έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης παραμένουν εγκλωβισμένα περίπου 5.000 κοντέινερς.