Skip to main content

Συνεχίζονται τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ. Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο δρόμο της Νικήτης στη Χαλκιδική εξαιτίας της έντονης βροχής. Πλημμύρισαν υπόγεια σπιτιών στα Μουδανιά.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώνεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής αυτή την ώρα εξαιτίας της δυνατής βροχής στην περιοχή της Νικήτης. Μποτιλιαρισμένοι είναι πολλοί οδηγοί, καθώς είναι αναγκασμένοι λόγω της βροχόπτωσης να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Από τις καταιγίδες που πλήττουν από χθες το νομό Χαλκιδικής, προβλήματα δημιουργήθηκαν στα Μουδανιά. Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια σπιτιών. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με όσα είπε στη Voria.gr ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας Χαλκιδικής, Μπάμπης Στεργιάδης.

Στο μεταξύ, έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ. Οι καταιγίδες που παρατηρούνται σε βορειοδυτικό και βορειοανατολικό Αιγαίο, κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη προβλέπεται να διατηρηθούν και τις επόμενες ώρες και αναμένεται να εξασθενήσουν το βράδυ και από τα δυτικά.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο πολιτική προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστα Κοκολάκη, οι βροχοπτώσεις θα σταματήσουν Πέμπτη και Παρασκευή για να έχουμε νέο κύμα βροχοπτώσεων και καταιγίδων από το Σαββατοκύριακο.