Skip to main content

Συνθήκες παγετού στη Θεσσαλονίκη

Στους 2 βαθμούς πάνω από το μηδέν ήταν η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδ
Στους 2 βαθμούς πάνω από το μηδέν ήταν η θερμοκρασία νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ με προσοχή πρέπει να γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού στο ορεινό οδικό δίκτυο.

Ανοιχτές είναι οι οδικές προσβάσεις από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά, προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν).

Ανοιχτός είναι ο δρόμος από τη Βέροια προς το εθνικό χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, ενώ αλυσίδες απαιτούνται από το δρόμο της Νάουσας.

Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια», στο όρος Βέρμιο.

Χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό των Γρεβενών, ενώ από το πρωί σημειώνεται ελαφρά χιονόπτωση.

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων μέσω Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

Οι υπηρεσίες της τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, κατά τις πρωινές ώρες, εξαιτίας των συνθηκών παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών.