Skip to main content

«Super 3»: Αφήστε ήσυχο τον Άρη αλλιώς θα... έρθουμε στα γραφεία σας

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη υπογραμμίζουν πως κάποιους άρχισαν να τους ζώνουν τα φίδια τώρα που οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν ξανά

Πυρά για όλα όσα συμβαίνουν τόσο στον Άρη όσο και εκτός αυτού αναφορικά με τη νέα επίθεση του Ανδρέα Νεφελούδη κατά του Θόδωρου Καρυπίδη κάνοντας λόγο για προσπάθεια εξαπάτησης της εταιρείας του Έλληνα επιχειρηματία εξαπέλυσε ο «Super 3».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» συνδέσμου:

«Απ’ ότι φαίνεται μερικοί τύποι δεν έλαβαν και πολύ σοβαρά υπόψιν την τελευταία ανακοίνωση του συνδέσμου.

Άλλοι πάλι την έπνιξαν με χαρακτηριστικό τρόπο γιατί βλέπετε οι αλήθειες πονάνε… καποια λεσια τους ζώνουν τα φίδια που ο ΑΡΗΣ τελικά κατάφερε να επιστρέψει μετά από 4 χρονια…

Είναι τα ίδια λεσια πολιτικά η αθλητικά που φέτος λένε ότι πιθανότατα θα ανεβεί και ο τρίτος…

Περυσι που ήταν όμως ο ΑΡΗΣ τρίτος έψαχναν χίλιους δυο τρόπους να κρατήσουν τον Κομπότη ( το νέο κολλητάρι του χαιβαν) στην Α εθνική.

Ένα τέτοιο πολιτικό λεσι λοιπόν κάποιος Νεφελούδης βγήκε σήμερα και αναρωτήθηκε που βρίσκει λεφτά ο Καρυπιδης. Για τον μέγα προστάτη όμως που τα λαθραία πηγαινοέρχονται με ταχύτητα φωτός τσιμουδιά… Είναι λογικό αφού τον ταΐζει. Είναι πλέον κάτι περισσότερο από πασιφανές ότι υπάρχει εντολή να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι απαλλαγμένος από βαρίδια του παρελθόντος και με μια έξοδο στην Ευρώπη του χρόνου οι ισορροπίες μπορεί να αλλάξουν χαρακτηριστικά.

Ο σύλλογος φαίνεται και είναι συσπειρωμένος ενώ 15.000 κόσμου ήρθαν να δουν ένα ματς Β’ εθνικής.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Μ@#$Σ ΧΘΕΣ…. Απλά ηρέμησε.

Μαζέψτε λοιπόν πρώτα τους πιστολαδες και τους λαθρέμπορους και αφήστε τον ΑΡΗ στην ησυχία του. Δεν θα διστάσουμε να επισκεφτούμε τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ έτσι και συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάποιος σας λέει να κάνετε.

Τα μάτια σας ανοιχτά αδερφια και να είστε σε επαγρύπνηση όπως και η διοίκηση της ομάδας να φροντίσει να μην παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα.

Δεν θα ανεχτούμε κανένα πισωγύρισμα.

Κάποιους τελικά τους πείραξε πολύ που επιστρέψαμε.

Υπομονή και ότι σας έρθει μην το βαρεθείτε.

Υ.Γ Όλοι την Τετάρτη 19:30 στο ΔΑΚ Πυλαίας να ενισχύσουμε τα κορίτσια μας στο γυναικείο βολλευ στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

30 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3».