Skip to main content

«Super 3 Κύπρου»: Η ομάδα θα παίξει και πάλι στο «Βικελίδης»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη στη Μεγαλόνησο ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί στηρίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» στην «ΑΕΚ Αρένα».

Τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με την ευρωπαϊκή ρεβάνς του Άρη εναντίον της ΑΕΛ Λεμεσού, την προσεχή Πέμπτη στη Λάρνακα ρυθμίζει ο «Super 3 Κύπρου».

Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» στη Μεγαλόνησο ξεκαθαρίζει πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την υποδοχή της ομάδας και τη στήριξη του συγκροτήματος του Σάββα Παντελίδη στην «ΑΕΚ Αρένα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση «Super 3»:

«Την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 20.00 η Αρειανάρα δίνει στη Λάρνακα τον επαναληπτικό Ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού, στον δρόμο των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ο οποίος

προβλέπεται μακρύς και η πρόκριση είναι μονόδρομος.

Για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να μετατρέψουμε -ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ- το αεκ αρενα σε ''Κλεάνθης Βικελίδης'', δίνοντας στη ομάδα την ώθηση που χρειάζεται, για να έχει και πάλι το γήπεδο κατηφόρα.

Επειδή σε όλες τις πόλεις επικρατεί απίστευτος ενθουσιασμός μέχρι και παροξυσμός, ότι έχουμε αναλάβει, ως σύνδεσμος, πρέπει να το φέρουμε εις πέρας και με άψογο τρόπο.

Τη Δευτέρα λοιπόν 29/7 στις 19.00 αφήνουμε και πάλι τα μπανάκια και μαζευόμαστε στο σύνδεσμο για καφεδάκι, ποτάκι, συνδρομές, εγγραφές και να συζητήσουμε τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Ενημερώνουμε ότι το τύμπανο είναι έτοιμο και γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση δεύτερου. Επίσης η ερχόμενη Τρίτη είναι η τελευταία μέρα συλλογής τηλεφωνικών καταλόγων, οι οποίοι θα πάνε σε τυπογραφείο για κόψιμο. Φέρνουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Σε σχέση με το μεγάλο θέμα των εισιτηρίων του αγώνα παρακαλείστε να μην βομβαρδίζετε τα τηλέφωνα διότι η μπαταρία μας τελειώνει στην κυριολεξία σε μισή ώρα. Θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ για άλλη μια φορά, ότι αυστηρή προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του συνδέσμου.

''Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ''

ΕΓΓΥΗΣΗ Ο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».