Skip to main content

Super League 2/Football League: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη αύριο

Στην τηλεδιάσκεψη θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα που επικρατούν σχετικά με τον κορωνοϊό και θα συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη στις 2 μ.μ. το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Super League 2/Football League μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην τηλεδιάσκεψη θα τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα που επικρατούν σχετικά με τον κορωνοϊό και θα συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League.

Η βελτίωση της θέσης της χώρας σε ό,τι έχει να κάνει με την υγειονομική κρίση έχει ανοίξει τη συζήτηση σχετικά με μια ενδεχόμενη επανέναρξη των πρωταθλημάτων και στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (23/4) αναμένεται να συζητηθούν οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο για τα δύο μικρότερα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Φυσικά, όλα είναι άμεση συνάρτηση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, η οποία, όπως έχει εκφραστεί διά στόματος του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, είναι έτοιμη να επιτρέψει την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις ως τα μέσα Μαΐου.