Skip to main content

Super League: Οι «7» μπλόκαραν την προκήρυξη του πρωταθλήματος

Οι επτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασαν από τη γενική συνέλευση της Super League για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Στον αέρα βρίσκεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2020-21 καθώς η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (31/8) Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για την Τετάρτη (2/9) καθώς οι επτά ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασαν και δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

Συγκεκριμένα απουσίασαν οι ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι η έβδομη ομάδα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο ήταν «παρών» λόγω της παρουσίας του αντιπροέδρου του και προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρόταση από τη NOVA, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία και υπογραφές με τις... άστεγες ΠΑΕ που είναι διατεθειμένες να τραβήξουν το σχοινί όπως είχαν τονίσει και σε παλαιότερη συνεδρίαση.

Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τετάρτη δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα αναβολή, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να πάει όλο και πιο πίσω.