Skip to main content

Super League: Εισήγηση για αφαίρεση βαθμών από τον Άρη-Η απάντηση των Κιτρίνων

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, εισηγήθηκε την αφαίρεση έξι βαθμών στην ΠΑΕ Άρης για υπόθεση πλαστρογραφίας.

Εισήγηση «βόμβα» στη Super League για αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη έκανε η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας για την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή Λάσκοφ.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, εισηγήθηκε την αφαίρεση έξι βαθμών στην ΠΑΕ Άρης καθώς επίσης και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρτσι Λάσκοφ, ενώ στην εισήγησή της περιλαμβάνεται και η τιμωρία του παίκτη με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Η έρευνα για την υπόθεση του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή άρχισε το 2020 έπειτα από ερώτημα που είχε διαβιβάσει η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής προς την ΕΠΟ έπειτα από την προσκόμιση εγγράφου, από την πλευρά του αθλητή, το οποίο έφερε την υπογραφή του Αλέξη Δέδε και τη σφραγίδα της Ομοσπονδίας.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας. Θα αποδειχτεί αυτό και από τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής Λάσκοφ. Η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες μέρες».