Skip to main content

Super League: Οριστική διακοπή θέλει ο ΠΑΟ - Η στάση των ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τη θέση για πρόωρο φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς να διεξαχθούν τα play-off και play-out.

Πρόταση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM», στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Super League, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τη θέση για πρόωρη λήξη της διοργάνωσης χωρίς τη διεξαγωγή play-off και play-out και υπέρ αυτής της λύσης τάχθηκαν οι Άρης, Πανιώνιος και Παναιτωλικός.

Σημειώνεται πως από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αντίρρηση για οριστική διακοπή, εφόσον φανεί ότι υπάρχει αδυναμία να συνεχιστεί το πρωτάθλημα λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Τέλος, την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει τελική βαθμολογία, αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όπως μεταδίδει το «dikisports.blogspot.gr», ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συμμετέχει στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη και ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση διακοπής πρέπει να είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι πρωταθλητής.

«Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση. Η 24η Απριλίου δεν είναι ρεαλιστική. Πρέπει να δούμε την κατάσταση μέχρι τέλος Απριλίου. Αν μιλήσουμε για διακοπή, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο απ' όλους Ποιος είναι πρώτος. Ούτε παύλες, ούτε άνω τελείες» είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για να προσθέσει:

«Συμφωνώ με το Working Group, αλλά πρέπει να δοθεί ξεκάθαρη λύση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Οτιδήποτε αποφασίσουμε, θα βάλουμε μπροστά το συμφέρον όλων και όχι το συμφέρον του Ολυμπιακού».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί εκ νέου χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αποφασίζοντας ομόφωνα την επέκταση της αναστολής ως τις 24 Απριλίου.

Μέχρι τότε θα δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας (με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ατρόμητου), η οποία θα εξετάσει όλα τα δεδομένα και μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας θα επανεξεταστεί η κατάσταση ώστε να υπάρξει οριστική λύση από τη διοργανώτρια αρχή.