Skip to main content

Super League: Στις 14 Ιουνίου το deadline σύμφωνα με τον Λυσάνδρου

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού τόνισε ότι αν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει ως τις 14/6 τότε το λογικότερο είναι η διακοπή του.

Σαφή χρονικό περιορισμό για το περιθώριο επανέναρξης της Super League έδωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου τονίζοντας ότι αυτή δεν μπορεί να γίνει μετά τις 14 Ιουνίου.

Η πλειοψηφία των ομάδων του συνεταιρισμού τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος με τον πρόεδρό του να τονίζει ότι η επιστροφή στις προπονήσεις μπορεί να γίνει στις 18 Μαΐου.

«Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αρχίσει μετά τις 14 Ιουνίου. Άρα πρέπει να προηγηθούν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, όπως είπε ο κ. Γκαγκάτσης. Σε κάθε περίπτωση να αρχίσουν οι ομαδικές το αργότερο στις 25 Μαΐου» τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Super League.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν στις 20 Ιουνίου και ως τούτο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν ομαδικές προπονήσεις.

«Οι εγκαταστάσεις θα ανοίξουν 20 Ιουνίου. Οπότε, πριν την ημερομηνία αυτή, δεν θα αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις. Ναι στο πρωτάθλημα αν η κυβέρνηση διασφαλίσει τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν θέλω να ασκούμε πολιτικές πιέσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.