Skip to main content

Super League: Τα μεγάλα παιχνίδια του ευρωπαίου Άρη

Κατά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενώ θα φιλοξενηθούν αντίστοιχα από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Από την 3η αγωνιστική και το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα σπουδαία παιχνίδια για τον ευρωπαίο Άρη στη νέα Super League όπως προέκυψε από τη διαδικασία της κλήρωσης που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace» της Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, εκείνη την αγωνιστική ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ αντίστοιχα την 16η αγωνιστική και το τριήμερο 21-23 Δεκεμβρίου το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ.

Για 4η αγωνιστική (21-23 Σεπτεμβρίου), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα ενώ αντίστοιχα, οι «κιτρινόμαυροι» θα φιλοξενήσουν τους νταμπλούχους Ελλάδος, για την 17η αγωνιστική το τριήμερο 4-6 Ιανουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την 6η αγωνιστική (5-7 Οκτωβρίου), ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ αντίστοιχα για την 19η αγωνιστική και το διήμερο 18-19 Ιανουαρίου, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν τους «κιτρινόμαυρους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την 11η αγωνιστική (23-25 Νοεμβρίου), η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ ενώ αντίστοιχα για την 24η αγωνιστική και το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου, οι «κιτρινόμαυροι» θα φιλοξενήσουν την «Ένωση» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».