Skip to main content

Super League: Τα μεγάλα παιχνίδια του νταμπλούχου ΠΑΟΚ

Κατά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί Άρη και Παναθηναϊκό ενώ θα φιλοξενηθεί αντίστοιχα από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Από την 4η αγωνιστική και το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα σπουδαία παιχνίδια για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ στη νέα Super League όπως προέκυψε από τη διαδικασία της κλήρωσης που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace» της Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, εκείνη την αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Άρη για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα. Αντίστοιχα, οι «κιτρινόμαυροι» θα φιλοξενήσουν τον «Δικέφαλο», για την 17η αγωνιστική το τριήμερο 4-6 Ιανουαρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την 5η αγωνιστική (28-30 Σεπτεμβρίου), η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ενώ αντίστοιχα για την 18η αγωνιστική και το τριήμερο 11-13 Ιανουαρίου, οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενήσουν την «Ένωση» στην Τούμπα.

Την 9η αγωνιστική (2-4 Νοεμβρίου), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ενώ αντίστοιχα για την 22η αγωνιστική και το τριήμερο 1-3 Φεβρουαρίου, οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τους νταμπλούχους Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

Τέλος για την 12η αγωνιστική (1-3 Δεκεμβρίου), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενώ αντίστοιχα για την 25η αγωνιστική και το τριήμερο 22-24 Φεβρουαρίου, οι «ασπρόμαυροι» θα φιλοξενήσουν τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα.