Skip to main content

Super3 για Ερέρα: Φταίμε που δεν σε κάναμε να καταλάβεις πού ήσουν

Φταίμε εμείς, φταίνε οι άνθρωποι που σε πλαισίωσαν ΑΝ δεν σου είπανε ότι η ομάδα που βρίσκεσαι κέρδισε 2 φορές την Ατλέτικο, λέει ο σύνδεσμος

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Πάκο Ερέρα σε ΜΜΕ της Ισπανίας έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο σύνδεσμος φίλων του Άρη Super 3, τονίζοντας ότι υπάρχει ευθύνη και από τον Άρη αν δεν κατάλαβε σε ποια ομάδα ήταν προπονητής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Εμείς πρωταθλητές της κωλοτούμπας δεν είμαστε. Σε αυτό το άθλημα σε αυτήν την πόλη άλλοι έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα.

Εδώ και αρκετό καιρό πρώτα κοιτάμε τα δικά μας λάθη, τις δικές μας παραλείψεις σαν οργανισμός και όχι απλά να μας φταίνε οι άλλοι.

«Παππού» συνεχίζουμε να σε ευχαριστούμε, όπως γράψαμε χθες, που μέσα από την προσπάθειά σου συσπειρώθηκε ξανά όλος ο λαός του ΑΡΗ γύρω από την ομάδα τη στιγμή που έπρεπε.

Σύμφωνα με τις σημερινές σου δηλώσεις παρομοιάζοντας τον ΑΡΗ με την Λεγανές και τους 3 τελευταίους αντιπάλους με την Ατλέτικο, την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ πιστεύουμε ότι δεν φταις εσύ για αυτό.

Φταίμε εμείς, φταίνε οι άνθρωποι που σε πλαισίωσαν ΑΝ δεν σου είπανε ότι η ομάδα που βρίσκεσαι, πριν από ορισμένα χρόνια και πριν περάσει την περιπέτεια που πέρασε, κέρδισε 2 φορές και απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης .

Φταίμε εμείς ΑΝ δεν σου είπαμε ότι η ομάδα που ηγείσαι απέκλεισε τη Σαραγόσα σε 2 νοκ άουτ αγώνες του Europa League πριν από τους ομίλους.

Φταίμε εμείς ΑΝ δεν σου δώσαμε να καταλάβεις ότι κάθεσαι στον πάγκο της μόνης ομάδας που απέκλεισε ισπανική ομάδα από ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Φταίμε εμείς ΑΝ δεν σε είπαμε ότι η ομάδα με τα ασπρόμαυρα που συνάντησες δεν είναι η Μπαρτσελόνα αλλά είναι μία ομάδα με ένα πρωτάθλημα λιγότερο από τον ΑΡΗ.

Φταίμε εμείς αν δεν σε δώσαμε να καταλάβεις ότι ο κόσμος αυτής της ομάδας μετά την περιπέτειά που τράβηξε έχει ανάγκη να δει την ομάδα του υπερήφανα να πρωταγωνιστεί έστω και με παράλογες απαιτήσεις για τη χρονική στιγμή που ανέλαβες.

Αν όλα τα παραπάνω δεν στα είπε κανείς και δεν προσπάθησε να σε βάλει στην ψυχή και στην προσμονή αυτού του κόσμου φταίμε εμείς.

Αν στα είπανε και λόγω της φιλοσοφίας και της κουλτούρας σου σαν άνθρωπος δεν μπόρεσες να καταλάβεις, όλα καλά.

Δεν θα σε ρίξουμε καμία ευθύνη και κρατάμε μόνο τα θετικά.

Σαν λαός ξέρουμε η ομάδα που λατρεύουμε σε ποια καμπή της ιστορίας της βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα και σαν λαός και δεν έχουμε ανάγκη να φουσκώσουμε χαρακτηρίζοντας μας κάποιος Μπαρτσελόνα για να μας χαϊδέψει τα αυτιά ούτε να απογοητευτούμε αν μας παρομοιάσει με μία μικρή ομάδα της Ισπανίας.

Έχει πλάκα πάντως που μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις κάποιοι αισθανθήκανε η Μπαρτσελόνα της Μακεδονίας.
Δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι έστω και με ένα πρωτάθλημα λιγότερο από την "Λεγανές".

Δημοσιογράφοι της πόλης και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη ομάδα, μέσα από την έπαρση που τους χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια λόγω νεοπολουτισμού φούσκωσαν και την είδαν Μπαρτσελόνα.

Βλέπεις είναι και το κλίμα της πόλης σε αυτούς τους μήνες που έμεινες εδώ που ίσως σε πείσανε με αυτά που άκουγες και καταλάβαινες ότι βρίσκεσαι στην Βαρκελώνη. Ότι αυτή η πόλη έχει μία ομάδα την Μπαρτσελόνα και ένα χωριό τη Λεγανές.

Αν για κάποιους από αυτούς είμαστε χωριό θα μείνουμε μέσα στη συνείδησή τους σαν ένα γαλατικό χωριό και θα λειτουργήσουμε σαν γαλατικό χωριό απέναντι στην προπαγάνδα τους, τις πρακτικές και τα λεφτά τους.

Αν σαν οργανισμός κάναμε όλα τα παραπάνω τα λάθη και δεν δώσαμε σε αυτόν τον άνθρωπο να καταλάβει που βρίσκεται είναι πρόβλημά μας. Αν το δώσαμε να το καταλάβει και δεν το κατάλαβε απλά τον ευχαριστούμε.

Μέχρι να πεθάνουμε, μέχρι να βγει η τελευταία μας αναπνοή, θα φωνάζουμε και θα νιώθουμε ότι υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τιμή μας και καμάρι μας και δεν έχουμε έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν για αυτό.

Αλλά και να και να σας πούμε και κάτι ρε μάγκες... Η κάθε μάνα μέχρι την τελευταία της αναπνοή το παιδί της νιώθει και αισθάνεται ότι είναι το πιο όμορφο και το καλύτερο του κόσμου και δεν μπορεί να της το στερήσει κανείς αυτό.

Έλα πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ! ΠΑΜΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Είστε υποχρεωμένοι όλοι όσοι είστε μέσα στην ομάδα να βάλετε τα παραπάνω στο μυαλό και την ψυχή σας και να τα μεταδώσετε όπως ακριβώς πρέπει στον επόμενο προπονητή.

Υ.Γ. Για τους ελάχιστους που σχολίασαν ότι το γιουχάρισμα με τον γαύρο αναφερόταν στον «παππού», το ΟΛΕ και η αποθέωση για μας είναι η επιβράβευση για τη συνέχεια. Η γιούχα είναι για να ξυπνήσουν εγωισμοί και να σεβαστούν τα ΟΛΕ που άκουσαν συνεχίζοντας την προσπάθεια...

Υ.Γ.2 Τα χαιρετίσματά μας από το Γαλατικό χωριό!!!

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3»