Skip to main content

Superleague 2: Έμφραγμα για τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο - Ήττα στο 89' από την Καβάλα

Οι Αργοναύτες επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο και πέτυχαν δύο γκολ στην έδρα του Γηραιού, παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Παρά την υπεροχή του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ηρακλής πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τα αμυντικά του λάθη και γνώρισε ήττα σοκ από την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο για τη 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2 με 1-2.

Οι Αργοναύτες στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Γηραιού 15’, ύστερα από κόρνερ ο Σίτκα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Παλαβράκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι Κυανόλευκοι κέρδισαν πέναλτι στο 69’, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τόμας ισοφαρίζοντας το σκορ.

Η Καβάλα ωστόσο, επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο, αφού στο 89’ σε αντεπίθεση πέτυχε ένα ακόμα γκολ με τον Σαμπανίδη παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής (46’ Κωστούλας), Χρουσιέλ, Πήλιος, Πατράλης, Παπαστεριανός Μ., Τότσκα (61’ Μπαστακός), Τόμας (87’ Μασούρας), Κάκκο (67’ Άλεξιτς), Καρτσαμπάς.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Αρμάλας, Μουσίγια (46’ Θωμαίδης, 85’ Κοέν), Μπελεβώνης, Γροσδάνης (56’ Αλίμι), Έμπερτ, Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς (69’ Ρέτσος).