Skip to main content

Superleague 2: Ισόπαλοι Ηρακλής και Απόλλων Πόντου στην Ευκαρπία

Αν και είχαν τις ευκαιρίες, οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν πέραν του ενός γκολ με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο τέλος.

Ισόπαλοι έμειναν Απόλλων Πόντου και Ηρακλής στην Ευκαρπία στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Αν και είχαν τις ευκαιρίες, οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν πέραν του ενός γκολ, με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει εύθραυστο και να ισοφαρίσουν προς το τέλος οι γηπεδούχοι.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Ηρακλή, με το σουτ του Σγουρή να περνάει άουτ. Οκτώ λεπτά μετά, ο Γηραιός κέρδισε πέναλτι με τον Πατράλη, αλλά ο Βιτίνιο αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στο 20ο λεπτό, ο Καρτσαπάς βγήκε απέναντι στον Πίτκα, με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια.

Στο 31΄ η σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Πήλιος πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η πίεση του Ηρακλή απέδωσε καρπούς στο 64ο λεπτό, με τον Τόμας να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής.

Στο 87΄ ο Ημίθεος έχασε τεράστια ευκαιρία για να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά το πλασέ του Τόμας κατέληξε στο δοκάρι και δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με κεφαλιά του Αμαραντίδη και να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Παπαϊωάννου, Αμαραντίδης, Πάτι, Καλογέρης, Ελέ (67’ Τσιμίκας), Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Εσαλό, Νασέρ, Μπαργκάν (34’ λ.τρ. Φράγκος)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής, Κωστούλας (72’ Χρουσιέλ), Πήλιος, Πατράλης, Μ. Παπαστεριανός, Μασούρας (58’ Μπαστακός), Τομάς, Βιτίνιο (58’ Κάκκο), Καρτσαμπάς (81’ Ναπολιτάνο).