Skip to main content

Superleague 2: Ισόπαλοι Θεσπρωτός και ΠΑΟΚ Β στην Ηγουμενίτσα

Η τοπική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως οι ασπρόμαυροι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Γκορντετζιάνι.

Όρθιος έμεινε στην Ηγουμενίτσα ο ΠΑΟΚ Β, αφού κόντρα στον τοπικό Θεσπρωτό, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά πήρε εξ αρχής τα ηνία της αναμέτρησης, διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να βρίσκει την τελική πάσα που θα άνοιγε την άμυνα του Θεσπρωτού.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την εικόνα της αναμέτρησης να αλλάζει άρδην στο δεύτερο μέρος.

Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν από νωρίς στην επανάληψη σε θέση να κυνηγούν το σκορ, αφού στο 50′ ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι, με τον Σαραντίδη να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα, για να γράψει το 1-0.

O Γκορντεζιάνι, που είχε περάσει στη θέση του Πανίδη και ο νεαρός επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 55′, για να φέρει το ματς στα ίσια και να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ Β στη διεκδίκηση των τριών βαθμών.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει κοντά και σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον Γκορντεζιάνι, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.