Skip to main content

Superleague 2: Ήττες για τους πρωτοπόρους Εργοτέλη και Διαγόρα

Ο Στέφανος Αθανασιάδης στέρησε την ευκαιρία από την ομάδα της Ρόδου να βρεθεί στην κορυφή σκοράροντας το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε από τον Λεβαδειακό ο πρωτοπόρος της Super League 2, Εργοτέλης, για την 14η αγωνιστική, αλλά παρέμεινε στην κορυφή, αφού ο δεύτερος της κατάταξης Διαγόρας υπέστη με τη σειρά του οδυνηρή ήττα (την πρώτη του εφετινή εντός έδρας) μέσα στο Δημοτικό στάδιο Ρόδου από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος σημείωσε με τη σειρά του την πρώτη εκτός έδρας νίκη του.

Στο 26′ ο Μπιανκόνι από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 31΄ με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να αποκρούσει δύσκολα με τα πόδια και ακολούθως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Διαγόρας, που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, αιφνιδιάστηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος στο 52′ με κεφαλιά του Αθανασιάδη έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης στο 48′ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τσέλιου.

Ματς θρίλερ ειχαμε στα Τρίκαλα, όπου η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ριζογιάννη (15′ πεν.) και (26΄ σουτ), αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο 45λεπτο και αφού αρχικά ισοφάρισαν στο 62′ με σουτ του Ρόλε, πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά του Μάναλη (90΄+1) και σουτ του Κάστρο (90΄+5΄).

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα πήρε δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη επί του Καραϊσκάκη με 1-0, με κεφαλιά στο 74΄ του Διαμαντόπουλου, ενώ στο 78′ ο Καμαρά σούταρε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας της Άρτας, η οποία από το 26΄ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρουμπανγκούκα.