Skip to main content

Superleague 2: Κόλλησε στο 1-1 με την Καρδίτσα στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής (vid)

Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους, καθώς ένα λάθος του Παπαστεριανού έδωσε πέναλτι, γκολ και αποβολή στην Καρδίτσα, μόλις στο 3΄.

Μπορεί να ξεπέρασε γρήγορα το σοκ του γρήγορου γκολ με πέναλτι και αποβολή, ωστόσο ο Ηρακλής δεν πέτυχε κάτι παραπάνω πέρα από την ισοπαλία σήμερα στο Καυτανζόγλειο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους, καθώς ένα λάθος του Παπαστεριανού έδωσε πέναλτι, γκολ και αποβολή στην Καρδίτσα, μόλις στο 3΄.

Ο Ημίθεος κατάφερε να ανταπεξέλθει με παίκτη λιγότερο, να πιέσει και να βρει γκολ από στατική φάση στο 18΄ με κεφαλιά του Κάκκο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τόμας, ενώ στο 33΄ η αριθμητική ανισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Λαρέα στο 33΄για τη θεσσαλική ομάδα.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ νίκης από πλευράς «Γηραιού», με κεφαλιά άουτ εξ επαφής από τον Σγουρή, δύσκολο σουτ του Τότσκα, που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Γκέκας, κοντινή προσπάθεια του Άλεξιτς μόλις άουτ στο 71΄, κεφαλιά του Σέρβου επιθετικού στο οριζόντιο δοκάρι στο 74΄.

Στο 88' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Άλεξιτς από τον Γκόλια το οποίο αρνήθηκε ο διαιτητής.

Η Καρδίτσα θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στη φάση του 87΄, όταν σε αντεπίθεση ο Γκίνη έφυγε μόνος προ του Παλαβράκη, αλλά ολιγώρησε πρώτα ο ίδιος, και έπειτα διαδοχικά δύο συμπαίκτες του, χάνοντας την ευκαιρία.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Τότσκα (66’ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (16’ Σγουρής), Αλεξιτς, Κάκκο (81’ Μασούρας), Τόμας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος (76’ Βιδάλ), Γκόλιας, Λαρέα, Γκίνη, Μπάλλας (41’ λ.τρ. Λαγός), Πλέγας, Πολίτης (76’ Κουτρομάνος), Μπενγκόα (62’ Κουτσιανικούλης), Μπραμπίγια (62’ Μπιανκόνι).