Skip to main content

Superleague: Δοκιμασία για Άρη στην Ξάνθη-Θέλει νίκη ο ΠΑΟΚ με Λαμία

Δύσκολη έξοδος για τον Άρη στη Θράκη χωρίς τη συμπαράσταση του κόσμου του. Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία.

Στα Πηγάδια θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής του Άρη Μίχαελ Ένινγκ, όπου οι Κίτρινοι έχουν αρκετά δύσκολη αποστολή κόντρα στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Ξάνθη(17.00).

Οι Ακρίτες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την πρεμιέρα του Γερμανού τεχνικού.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα,  σε σχηματισμό 4-2-3-1, στο τέρμα θα είναι ο Φαμπιάν Έμαν, με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Μιχάι Κόρχουτ στα άκρα της άμυνας. Φραν Βέλεθ ο ένας κεντρικός αμυντικός, με τον Λίντσεϊ Ροζ να έχει το προβάδισμα έναντι του Γιώργου Δεληζήση.

Στα χαφ, οι Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια, με τον Μπράουν Ιντέγε στην κορυφή, τον Μπρούνο Γκάμα πίσω του και στις πτέρυγες τους Νικολά Ντιγκινί και Γιάννη Φετφατζίδη.

Αλλαγές αναμένονται μπροστά, πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε με τον Ντάνιελ Λάρσον να έχει τις πιθανότητές του για να πάρει φανέλα βασικού από τον Μπρούνο Γκάμα.

Για ένα ακόμα τρίποντο

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία (18.00), θέλοντας φυσικά μόνο τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επιστρέφει στην αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν, ωστόσο ο Φερέιρα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βαρέλα, Καντουρί και Βέρνμπλουμ που είναι τραυματίες.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα μπροστά του, τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μάτος.

Στα χαφ θα κινούνται οι Γιόσιπ Μίσιτς και Ντούγκλας Αουγκούστο που δείχνουν να έχουν βρει χημεία στη μεσαία γραμμή.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης αναμένεται πως θα είναι ο Λημνιός, ενώ στο αριστερό πιθανότατα ο Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα να τοποθετείται λίγο πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Ωστόσο, υπάρχει και δεύτερο σενάριο στο μυαλό του Φερέιρα, που σκέφτεται να ξεκινήσει τον Μίροσλαβ Στοχ στην αριστερή πτέρυγα και να τοποθετήσει τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον Σφιντέρσκι.