Skip to main content

Superleague: Έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ καταβεβλημένος από την υπερπροσπάθεια του ημιτελικού Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ένα γκολ του Άμραμπατ στο 15' έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση, ωστόσο η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισε στο 27' έπειτα από πίεση που οδήγησε σε λάθος την άμυνα της ΑΕΚ και τον Τσόλακ τελικό αποδέκτη να πλασάρει σωστά τον Στάνκοβιτς.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ με το οποίο θα περνούσαν μπροστά. Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος και ειδικότερα στο 38' είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Μάνταλου που επέκρουσε εκπληκτικά ο Πασχαλάκης, ενώ ο Άμραμπατ από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83' ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ολιβέιρα που σε τετ α τετ έκανε λόμπα με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: : Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα (46' Ίνγκασον), Μιχάι, Σάστρε, Σοάρες (74' Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ, Μιτρίτσα (82' Άκπομ), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (82' Ολιβέιρα).

Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Άκπομ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (86' Φράνσον), Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ.

Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Φράνσον, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Ανσαριφάρντ, Γκαρσία