Skip to main content

Superleague: Θέλει επιστροφή στην κορυφή ο Άρης-Για τη νίκη ο ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης επιστρέφουν στη δράση μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Εκτός έδρας ο Άρης και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στη δράση σήμερα για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης στην 9η αγωνιστική της Superleague, με τον Άρη να βρίσκεται στο Αγρίνιο όπου αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στις 17.15 θέλοντας τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό.

Οι Κίτρινοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και ο Άκης Μάντζιος κατέληξε σε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Σε ότι αφορά τους τερματοφύλακες ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τους Σιαμπάνη, Μπουσέ, αφήνοντας εκτός τον Κουέστα. Παρών στην αποστολή ο Γκάνεα που είχε υποχρεώσεις τις προηγούμενες μέρες με την Εθνική Ρουμανίας.

Η αποστολή:

Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης.

O Αριστομένης Κουτσιαύτης σφυρίζει τον Άρη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Άρτας θα έχει βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου), Δημήτρη Σαμοΐλη (Αθηνών), ενώ 4ος είναι ο Γιώργος Τζοβάρας.

Επιστροφή στην δράση και για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα  (22/11 – 19:30).

O Πάμπλο Γκαρσία, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ενώ εκτός έμεινε και ο Ντούγκλας Αουγκούστο, του οποίου οι εξετάσεις ήταν «καθαρές», οι πόνοι όμως που τον ενοχλούσαν δεν έφυγαν.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο, ενώ και ο Νίλσεν Περέιρα επιλέχθηκε από τον Ουρουγουανό τεχνικό για το εν λόγω παιχνίδι.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Γιάννη Κάργα, ο οποίος χτύπησε σε προπόνηση και θα απουσιάσει από το ματς της Τούμπας.