Skip to main content

Σύσκεψη στο υπουργείο για την αύξηση των εσόδων από το ΦΠΑ

Συνάντηση με τους διευθυντές των ΔΟΥ έχει αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να δει τα ταμεία να γεμίζουν από την είσπραξη του ΦΠΑ.
Την εντατικοποίηση των προσπαθειών για αύξηση των εσόδων μέσω της είσπραξης του ΦΠΑ ζητεί από τους διευθυντές των Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών  ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τους διευθυντές των ΔΟΥ, που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να δώσει εντολές, προκειμένου να βελτιωθούν οι επιδόσεις τωνΔΟΥ αναφορικά με την είσπραξη του ΦΠΑ, κάτι που αποτελεί κρίσιμοπαράγοντα για την υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας.

Βάρος δίνεται στα Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα (ΠΕΚ),προκειμένου να προχωρήσουν σε ευρύ πρόγραμμα διασταυρώσεων τωνστοιχείων των φορολογουμένων.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που έχει ο κ. Παπακωνσταντίνου με τους διευθυντές των ΔΟΥ. Στη συνάντηση αναμένεται να γίνει ακόμη ένας απολογισμός δράσης για το εξάμηνο που πέρασε.