Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΣΒΕ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο είναι βέβαιο ότι θα δοθεί σημαντική ανάσα ρευστότητας στις μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις της περιφέρειας.

Την ικανοποίηση του εκφράζει η διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος για την πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας να συμπεριληφθούν τόσο οι εργοδοτικές εισφορές όσο και οι ευνοϊκές διατάξεις ρύθμισης οφειλών εργοδοτών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε σχετικό νομοσχέδιο.

Όπως τονίζει ο ΣΒΕ στην ανακοίνωση του, με τις προβλεπόμενες ρυθμίσεις στο εν λόγω νομοσχέδιο, είναι βέβαιο ότι θα δοθεί σημαντική ανάσα ρευστότητας στις μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις με έδρα την ελληνική περιφέρεια που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προγραμματίσουν σε 120 δόσεις τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το κράτος.

«Σε κάθε περίπτωση, με τις σχετικές θετικές αποφάσεις του Υπουργείου Εργασίας, πλήθος επιχειρήσεων στην περιφέρεια θα αποφύγει το λουκέτο, κι έτσι, θα διατηρηθεί πολύ μεγάλος αριθμός θέσεων εργασίας που μέχρι σήμερα ήταν επαπειλούμενες», καταλήγει η διοίκηση του Συνδέσμου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ