Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΣΒΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΑ: Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ

Εδώ και 25 χρόνια υπηρετεί με σθένος, γνώση και ευπρέπεια την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Μαργαρίτη Σχοινά για την ανάληψη καθηκόντων Επιτρόπου στην ΕΕ για την Ελλάδα, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης. Σε αυτήν αναφέρεται ότι η επιλογή στο πρόσωπο του κ. Μαργαρίτη Σχοινά για τη θέση του Επιτρόπου αποτελεί μια σημαντική κίνηση προστιθέμενης αξίας.

«Ο κ. Σχοινάς έχει όλα τα ευρωπαϊκά εχέγγυα και βάσει των προσφάτων καθηκόντων του ως Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και ως Ευρωβουλευτής παλαιότερα. Εδώ και 25 χρόνια υπηρετεί με σθένος, γνώση και ευπρέπεια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η προσωπική του συνεισφορά στην Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας και ειδικότερα οι προσπάθειές του για την παραμονή της χώρας μας στη ζώνη του ΕΥΡΩ, αποτελούν απτές αποδείξεις της αφοσίωσής του στην Ευρωπαϊκή ιδέα», λέει ο κ. Σαββάκης.

Επιπροσθέτως, τονίζει ότι «οι θέσεις του για τη σημασία της ανάπτυξης με έμφαση στην περιφέρεια τον καθιστούν ιδιαίτερα σημαντικό για το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας το οποίο αποσκοπεί στην ευημερία δια μέσω των επενδύσεων, του επιχειρείν με κοινωνικό πρόσωπο, και γενναίες μεταρρυθμίσεις για το καλό των Ευρωπαίων πολίτων».

Τέλος, δηλώνει ότι «ο ΣΒΕ και ο ίδιος προσωπικά θα είναι στο πλευρό του για κάθε ανταλλαγή εμπειριών και γνώσης που θα κάνει την ΕΕ δικαιότερη, πιο ευημερούσα και αλληλέγγυα, μέσα από το φάσμα της παραγωγής και της εργασίας, σε μια Ένωση που βασικός άξονας είναι ο άνθρωπος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ