Skip to main content

Τα 25 χρόνια στον κλάδο της αποδελτίωσης ΜΜΕ συμπλήρωσε η Enimerosi

Η διαρκής ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών αποδελτίωσης ΜΜΕ κατατάσσουν την Enimerosi στην κορυφή των προτιμήσεων, αναφέρει η εταιρεία.

Τα 25 χρόνια παρουσίας στον κλάδο της αποδελτίωσης ΜΜΕ συμπλήρωσε πρόσφατα η εταιρεία Enimerosi (www.apo.gr). Σε όλη αυτήν τη διαδρομή κατάφερε να βελτιώσει και να εκσυγχρονίσει θεαματικά τις υπηρεσίες της, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα αποτελέσματα των επενδύσεων αυτών καρπώνονται εκατοντάδες εταιρείες, φορείς και φυσικά πρόσωπα, έχοντας συνεχή πρόσβαση σε μια φιλική και εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα, από την οποία αντλούν την καλύτερη, ταχύτερη και εγκυρότερη πληροφόρηση, προερχόμενη από όλα τα διαθέσιμα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Οι πιο πρόσφατες ανανεώσεις αφορούν στην αναβάθμιση της χρηστικότητας των «ψηφιακών αποκομμάτων». Κάθε συνδρομητής πλέον, επισημαίνει η εταιρεία, κατεβάζει τις αναφορές του ακόμη πιο γρήγορα, με ευκολότερη αποθήκευση και ταχύτατη διαμόρφωση ενός πλήρους daily report σε ελάχιστο χρόνο.

Σημαντικές είναι όμως και οι αλλαγές της υπηρεσίας Internet & Social Monitoring, συνεχίζει η ανακοίνωση. Μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης σαρώνει χιλιάδες ιστοσελίδες, blogs, forums και social media, παρουσιάζοντας στον χρήστη όλες τις διαθέσιμες αναρτήσεις με διαφορά μόλις λίγων λεπτών από τη δημοσίευσή τους, επίτευγμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Παράλληλα, η πλατφόρμα TV & Radio Monitoring εμπλουτίζεται διαρκώς με νέους σταθμούς από την Περιφέρεια (πέρα από την αυτονόητη πρόσβαση στα Μέσα πανελλαδικής εμβέλειας), ώστε να μπορεί δικαιωματικά να γίνεται λόγος για αποκλειστικότητα στην κάλυψη του πλουραλισμού και αξιοποίηση αξιόλογων Μέσων από το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

«Η διαρκής ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών αποδελτίωσης ΜΜΕ, σε συνδυασμό με το απαράμιλλο after sales service, κατατάσσουν την Enimerosi στην κορυφή των προτιμήσεων όλων εκείνων που δεν αναζητούν απλά μια εταιρεία αποδελτίωσης, αλλά την απόλυτα αξιόπιστη λύση στην ολοένα και πιο σύνθετη ανάγκη για σωστή ειδησεογραφική πληροφόρηση» καταλήγει.