Skip to main content

Τα άκουσε ο Τομ Παπαδόπουλος από Ηρακλειδείς στον ΓΣ

Ο ομογενής επιχειρηματίας υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάθε τι δυνατόν για να εξασφαλίσει νέα εταιρικά δεδομένα για την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Συνάντηση με τον Φώτη Θέο στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ηρακλή πραγματοποίησε χθες ο Τομ Παπαδόπουλος ενημερώνοντας για την κατάσταση και τις προοπτικές, που υπάρχουν για την ΠΑΕ και την ομάδα ποδοσφαίρου.

Όπως μεταδίδει η «Blue Arena», ο ομογενής επιχειρηματίας υποστήριξε ότι η υπόθεση του Βόλου, ναυάγησε, λόγω άρνησης του Αχιλλέα Μπέου για μετακόμιση του ΝΠΣ και εξήγησε ότι καταβάλλει την τελική προσπάθεια για απόκτηση καθαρού ΑΦΜ και συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2, μέσω των επαφών με την ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Μάλιστα, στις εγκαταστάσεις του «κυανόλευκου» ΓΣ βρέθηκαν και αγανακτισμένοι οπαδοί της ομάδας ζητώντας τον λόγο για αυτήν την κατάσταση από τον μεγαλομέτοχο.

Ο τελευταίος υποσχέθηκε ότι κάνει κάθε τι δυνατόν για να εξασφαλίσει νέα εταιρικά δεδομένα για την ΠΑΕ (μέσω Καραϊσκάκη) και σε περίπτωση αποτυχίας του εγχειρήματος, θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο οριστικής αποχώρησής του από τον Ηρακλή…

Πάντως, οι εξελίξεις για την υπόθεση των επαφών με την ΑΕ Καραϊσκάκης (θετικές ή αρνητικές) αναμένονται άμεσα, καθώς ο κ. Παπαδόπουλος την Παρασκευή έχει προγραμματισμένη επιστροφή στη Φιλαδέλφεια.