Skip to main content

Οι νικητές της μεγάλης φορολοταρίας των 10 εκατ. ευρώ

Συνολικά από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς - Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στο TAXISnet

Αναρτήθηκαν στο Taxisnet οι τυχεροί των κληρώσεων που διεξήχθησαν σήμερα από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο της μεγάλης λοταρίας του Δεκεμβρίου που αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του 2017.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν σταδιακά στο TAXISnet.

Δείτε τα αποτελέσματα ανά μήνα:

Νοέμβριος

Οκτώβριος (η κλήρωση είχε γίνει στις 30/11)

Σεπτέμβριος

Αύγουστος

Ιούλιος

Ιούνιος

Μάιος

Απρίλιος

Μάρτιος

Φεβρουάριος

Ιανουάριος

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.

Η καταβολή των ποσών στους τυχερούς πρόκειται να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου. Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Η λοταρία έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τους εξής μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο (η κλήρωση για τον Οκτώβριο έγινε τον περασμένο μήνα).