Skip to main content

Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στον δήμο Ωραιοκάστρου

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου επανεξελέγη η Ευαγγελία Δρόσου, η οποία προτάθηκε από την διοικούσα δημοτική παράταξη.

Νέες συνθέσεις στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής προέκυψαν σήμερα, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου επανεξελέγη η Ευαγγελία Δρόσου, η οποία προτάθηκε από την διοικούσα δημοτική παράταξη «Πρωταγωνιστές Ξανά». Αντιπρόεδρος του οργάνου αναλαμβάνει ο Δαμιανός Ιωσηφίδης από τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» και γραμματέας ο Κωνσταντίνος Τζίκας από τον συνδυασμό «αν.α.σ.α.».

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής

Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου εξέλεξε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Με απόφαση του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, πρόεδρος παραμένει ο Δημήτρης Καρασαββίδης, και ως τακτικά μέλη ορίστηκαν ο Αριστείδης Λαζαρίδης και ο Ευάγγελος Κανταρτζής.

Από τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» εξελέγησαν  ως τακτικά μέλη η Χριστίνα Ζάπρα και ο Χαράλαμπος Καζαντζίδης, και ως αναπληρωματικά μέλη η Σοφία Δημητριάδου και ο Αναστάσιος Πανιώρης.

Από τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» ως τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκε ο Δαμιανός Ιωσηφίδης και ως αναπληρωματικό ο Χρήστος Τερζής.

Από τον συνδυασμό «αν.α.σ.α.» τακτικό μέλος εξελέγη ο Παντελής Σκαρλάτος με αναπληρωματικό τον Θεόδωρο Ματσουκατίδη.

Από την παράταξη «Συνεργασία Τώρα» εκλέχθηκε στην Οικονομική Επιτροπή ως τακτικό μέλος ο Ηρακλής Τσακαλίδης και ως αναπληρωματικό μέλος ο Γιώργος Παρισόπουλος.

Στην Οικονομική Επιτροπή συμμετέχει από την «Δύναμη Δημιουργίας» ο Γιώργος Παραπανήσιος ως τακτικό μέλος και ως αναπληρωματικό μέλος ο Χρήστος Συμεωνίδης.

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου εξέλεξε τέλος, τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Με απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής παραμένει η Σοφία Δημητριάδου. Ως τακτικά μέλη ορίστηκαν ο Ευάγγελος Κανταρτζής και η Χριστίνα Ζάπρα.

Από τη διοικούσα παράταξη «Πρωταγωνιστές Ξανά» τακτικά μέλη εξελέγησαν ο Αναστάσιος Πανιώρης και ο Αριστείδης Λαζαρίδης  με αναπληρωματικούς τους Δημήτρη Καρασαββίδη και Χαράλαμπο Καζαντζίδη.

Από τον συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» τακτικό μέλος εξελέγη ο Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και αναπληρωματικό ο Δαμιανός Ιωσηφίδης.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η «αν.α.σ.α.» εκπροσωπείται με τον Κωνσταντίνο Τζίκα ως τακτικό μέλος και τον Γιώργο Λαζαρίδη ως αναπληρωματικό μέλος.

Από την παράταξη «Συνεργασία Τώρα» τακτικό μέλος της Επιτροπής εκλέχθηκε ο Αναστάσιος Πολυχρονίδης  και αναπληρωματικό μέλος ο Ηρακλής Τσακαλίδης.

Από τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας» στην Επιτροπή εκλέχθηκε ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ως αναπληρωματικό ο  Γιώργος Παραπανήσιος.

Π. Τσακίρης: Δυνατοί και ενωμένοι θα κάνουμε τον τόπο μας πρωταγωνιστή

«Το 2022 εύχομαι να είναι χρονιά επανεκκίνησης, δημιουργίας και αισιοδοξίας για όλους. Στα νέα προεδρεία που εκλέξαμε σήμερα στο Δήμο Ωραιοκάστρου εύχομαι αγαστό πνεύμα συνεργασίας και επίσης εύχομαι ολόψυχα να τελειώνουμε με τα ζητήματα της πανδημίας, γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε να βάλουμε ξανά το τρένο στις ράγες για να ταξιδέψει γρήγορα, διότι οι προκλήσεις για τον τόπο μας είναι μεγάλες. Είμαστε ενωμένοι, είμαστε δυνατοί στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα εργαστούμε μεθοδικά για να υλοποιηθεί με επιτυχία ο στόχος μας: να κάνουμε τον τόπο μας πρωταγωνιστή», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μετά την ολοκλήρωση των δημαιρεσιών.

Ε. Δρόσου: Θα συνεργαστούμε για το καλό του τόπου

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, που με πρότεινε εκ νέου στη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και τα μέλη του σώματος που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για να συζητούμε με εποικοδομητικό τρόπο και να λαμβάνουμε αποφάσεις προς όφελος των πολιτών και του Δήμου μας», τόνισε η Ευαγγελία Δρόσου, μετά την επανεκλογή της στη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου.