Skip to main content

Τα χρειάστηκε αλλά νίκησε (2-0) στο φινάλε τον Αστέρα ο Άρης (video)

Με σκόρερ τους Χαμζά Γιουνές και Ματέο Γκαρσία, οι «κιτρινόμαυροι» έκαμψαν την αντίσταση των Αρκάδων επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα

Τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο φινάλε της αναμέτρησης πανηγύρισε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 86΄όταν ο Σιώπης έβγαλε τετ α τετ τον Ματέο Γκαρσία που ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο και ο διαιτητής Κουμπαράκης έδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Γιουνές που ανέλαβε την εκτέλεση να ευστοχεί πετυχαίνοντας το 1-0.

Μάλιστα, οι Σιώπης και Ματέο Γκαρσία ήταν πρωταγωνιστές και στο 2ο γκολ για τους Θεσσαλονικείς καθώς στο 90΄+ 3΄ο Εβρίτης χαφ πάσαρε ξανά στον Αργεντινό εξτρέμ που σούταρε δυνατά στην αντίθετη γωνία του Παπαδόπουλου νικώντας τον για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο (46’ Ναζλίδης), Μπάσα, Ματίγια (81’ Σιώπης), Ντιγκινί (72’ Μαρτίνες), Γιουνές, Γκαρσία.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος (89’ Δουβίκας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Τόνσο (71’ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος (60’ Φερνάντεθ), Μανιάς.