Skip to main content

Τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Η Voria.gr παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Τα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και καλούν τους Θεσσαλονικείς να απολαύσουν τα ειδικά μενού με ιδιαίτερες γιορτινές γαστρονομικές προτάσεις που έχουν διαμορφώσει για την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου υπό τη συνοδεία καλής μουσικής, μέσα σε άκρως φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα.

Μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες και εκλεκτές σαμπάνιες, υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους και όχι μόνο, αναμένεται να συνοδεύσουν όσους επιλέξουν ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία της πόλης.

Η Voria.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες προτάσεις για την Παραμονή των Χριστουγέννων και για ανήμερα τα Χριστούγεννα στα 5άστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Hotel Nikopolis


Hotel Nikopolis

24/12

Απολαύστε  την Παραμονή των Χριστουγέννων με γευστικές δημιουργίες 5  πιάτων στο εστιατόριο Dome Real που είναι εμπνευσμένες μέσα από μία μοντέρνα γαστρονομική ματιά, με μουσικές επιλογές από Dj.

Τιμή: 65 ευρώ κατ' άτομο (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά), παιδιά 6-12 ετών 27 ευρώ, παιδιά 0-4 ετών δωρεάν

Ώρα άφιξης 21:30.

25/12

Γιορτάστε την ημέρα των Χριστουγέννων στο Da Vinci Restaurant, υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος «In Joy» και απολαύστε τον παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Τιμή κατ' άτομο 55 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά), παιδιά 6-12 ετών 20 ευρώ, παιδιά 0-4 ετών δωρεάν

Ώρα προσέλευσης 13:30 με 17:00.

Makedonia Palace



Makedonia Palace

24/12

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, απολαύστε το Χριστουγεννιάτικο gourmet μενού του executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και αφήστε τις φωνές των Anastasia Lina & Tubo να σας μαγέψουν με αγαπημένες ελληνικές και ξένες μελωδίες, συνοδεία πιάνου.
Τιμή: 95 ευρώ κατ' άτομο, 48 για παιδιά 6-12 ετών,

Ώρα άφιξης: 21:30

25/12

Απολαύστε τον πλούσιο Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό μπουφέ του Makedonia Palace στο Salonica Restaurant, επιμελημένο από τον Σωτήρη Ευαγγέλου και τη βραβευμένη ομάδα του, με 70ευρώ κατ'  άτομο και υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους πιάνου και σαξόφωνου.

Τιμή ανά άτομο: 70 ευρώ

Ώρα άφιξης: 13:00-16.30

The Met Hotel



The Met Hotel

24/12

Στο Maistros Ballroom απολαύστε στις 21:00 το Christmas Buffet Menu & Beverage Package, με welcome drink Gluhwein, συνοδεία ζωντανής μουσικής από τους MICE the Swing Band και τους ήχους του Dj Ανδρέα Νικάκη.

Τιμή: 70 ευρώ κατ' άτομο, παιδιά 6-12 ετών 35 ευρώ, παιδιά 0-6 δωρεάν.
Ώρα προσέλευσης 21:00.

Εναλλακτικά, στο Chan Bar Restaurant το a la Carte μενού και συνοδεία DJ προσφέρεται από τις 21:00 έως τις 2:00, με welcome drink Gluhwein.

25/12

Aνήμερα Χριστουγέννων σας περιμένει ένας πλούσιος Χριστουγεννιάτικος μπουφές 13:00 - 17:30 με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Σταυρούλα Επιμενίδου & Saxo και welcome drink Gluhwein.

Τιμή: 60 ευρώ το άτομο, από τις 13:00 έως τις 17:30.


Excelsior Hotel

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων με στυλ, στο νέο γαλλικό εστιατόριο/bistrot του Excelsior Hotel, το Charlie D, όπου τα Χριστούγεννα έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία! Υπό τους ήχους γιορτινης μουσικής, απολαύστε ένα αξέχαστο γεύμα 7 πιάτων, που έχει επιμεληθεί ο διάσημος και βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, σεφ Arnaud Bignon.

Καλωσόρισμα με Prosseco Ario L’antiqua Cru

Τιμή κατ 'άτομο 72 ευρώ

25/12

Τα εστιατόρια του Exelsior Hotel θα παραμείνουν ανοιχτά ανήμερα των Χριστουγέννων και θα σας περιμένουν από τις 12 το μεσημέρι με a la cart μενού και γιορτινή μουσική, προκειμένου να περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Hyatt Regency Thessaloniki



Hyatt Regency Thessaloniki

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα ασυναγώνιστο περιβάλλον που θα διασφαλίσει το Hyatt Regency Thessaloniki, για μια αξέχαστη εμπειρία με μενού 6 πιάτων στο εστιατόριο Ambrosia.

Τιμή: 98 ευρώ κατ' άτομο με welcome drink Gluhwein και 38 ευρώ για κάθε παιδί.

Ώρα προσέλευσης: 21.00

25/12

Το Hyatt Regency Thessaloniki προσφέρει ένα Χριστουγεννιάτικο Brunch ανήμερα των Χριστουγέννων, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Αμβροσία, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Τιμή: 72 ευρώ κατ' άτομο

Ώρα προσέλευσης: 13.30



Electra Palace

24/12

Γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων μέσα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Ορίζοντες, στο roof garden του Electra Palace, με welcome drink αφρώδη οίνο και αφεθείτε στις γεύσεις της εκλεπτυσμένης κουζίνας, με θέα τη γιορτινή πόλη, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.
Τιμή: 80 ευρώ κατ' άτομο

Ώρα προσέλευσης: 22.00

25/12

Απολαύστε την ημέρα των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα εορταστικό γεύμα από τον μπουφέ του Electra Palace, με τη συντροφιά ζωντανής μουσικής από τις 13:00 έως τις 16:00.

Τιμή: 45 ευρώ κατ' άτομο

Porto Palace



Porto Palace

24/12

Αφήστε τους καρυοθραύστες να σας ταξιδεύψουν σε... χριστουγεννιάτικο παραμύθι και γιορτάστε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο μαγευτικό Crystal Hall του Porto Palace με χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Τιμή: 55 ευρώ κατ' άτομο. Τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.

Ώρα προσέλευσης: 22.00

Mediterranean Palace



Mediterranean Palace

24/12

Την Παραμονή των Χριστουγέννων το Mediterranean Palace στρώνει το πιο νόστιμο εορταστικό τραπέζι και σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί με λάμψη 5 αστέρων και γεύση από παράδοση με ένα εκλεπτυσμένο και χριστουγεννιάτικο μενού, υπό τους ήχους του συγκρουτήματος Forte.

Τιμή: 65 ευρώ κατ' άτομο, τα παιδιά με 50% έκπτωση

Ώρα προσέλευσης: 21.30

25/12

Την ημέρα των Χριστουγέννων το Mediterranean Palace σας περιμένει να απολάυσετε τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ του, υπό τους ήχους διεθνής μουσικής.
Τιμή: 45 ευρώ κατ' άτομο, τα παιδιά με 50% έκπτωση

Ώρα προσέλευσης: 13.00