Skip to main content

Τα δεδουλευμένα τους για υπερωρίες-νυχτερινά διεκδικούν στο Θεαγένειο

Οι εργαζόμενοι απαιτούν την καταβολή των δεδουλευμένων χωρίς καμία καθυστέρηση, διαφορετικά δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων τους εδώ και ένα χρόνο, για νυχτερινή-εξαιρέσιμη και υπερωριακή απασχόληση των εργαζόμενων του Θεαγένειου αντικαρκινικού νοσοκομείου, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν:

1) Τα νυχτερινά- εξαιρέσιμα δεδουλευμένα του προσωπικού καθώς και οι εφημερίες των ιατρών έχουν να πληρωθούν από τον Νοέμβριο του 2018.
2) Η απασχόληση ιατρών και προσωπικού στην ολοήμερη λειτουργία(απογευματινά ιατρεία) έχει να πληρωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2018.
3)Η υπερωριακή απασχόληση εργαζομένων στα τμήματα διοικητικό- παραϊατρικό- τεχνική υπηρεσία και τμήμα πληροφορικής έχουν να πληρωθούν από το Μάρτιο του 2018.

«Το ΔΣ του Σωματείου εκφράζοντας και την έντονη δυσαρέσκεια των εργαζομένων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απαιτεί την καταβολή των δεδουλευμένων χωρίς καμία καθυστέρηση, διαφορετικά θα προχωρήσει άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.