Skip to main content

ΔΕΘ: Από το Άγιο Όρος τα δώρα Τζιτζικώστα σε Μητσοτάκη (vid)

«Τα μακεδονικα προϊόντα ζητούν τη στήριξη τη δική σας και της κυβέρνησης για να αποφύγουμε τα χειρότερα», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της βόλτας του στη ΔΕΘ.

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Τζιτζικώστας χάρισε στον πρωθυπουργό δύο μπουκάλια από το φημισμένο κρασί Μυλοποτάμου του Αγίου Όρους.

«Τα μακεδονικά προϊόντα ζητούν τη στήριξη τη δική σας και της κυβέρνησης για να αποφύγουμε τα χειρότερα», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης έκανε δώρο στον πρωθυπουργό ένα βιβλίο με αγιορείτικες συνταγές του γέροντα Επιφάνιου.

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας συνομίλησαν μέσα στο περίπτερο, με αντικείμενο την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και συνολικά της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε στον πρωθυπουργό το σχέδιο της Περιφέρειας, ώστε η περιοχή τα επόμενα χρόνια, με τη συνδρομή της κυβέρνησης, να γίνει κέντρο επενδύσεων και επιχειρηματικότητας για όλη την Ελλάδα. Επίσης, ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει να έχουν οι Περιφέρειες στη νέα πορεία της χώρας.