Skip to main content

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ και η αναχώρηση για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας

Οι τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις του Δικεφάλου του Βορρά σε Βέλγιο και Ολλανδία ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του αναχωρεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει ο ΠΑΟΚ:

Το Σάββατο (20.07) ο Δικεφάλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Σιντ Τρούιντεν στο Βέλγιο, στο Mijn Stadion Stadionlaan 1, 3582 Beringen στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Στις 23 του μήνα ο Δικέφαλος θα επισκεφθεί και πάλι το Βέλγιο, προκειμένου αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ, στο προπονητικό της κέντρο, στις 19:00.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την παραμονή της αναχώρησής της αποστολής, όπου η ομάδα θα δώσει δύο παιχνίδια την ίδια μέρα, με σκοπό να να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στις 27  του μήνα λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Χορστ στις 16:00 με την Άλτα Αγούν από τη Σαουδική Αραβία και στις 20:00 θα κοντραριστεί με την Φορτούνα Σιτάρντ στην έδρα της ολλανδικής ομάδας, το Fortuna Sittard Stadium.