Skip to main content

Τα γυρίζει ο παίκτης της Βέροιας: Δεν μας είπε να χάσουμε ο Καρυπίδης

Ο πρώην παίκτης των Ημαθιωτών και νυν του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε ότι έκανε λάθος που κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης.

Στο υπό διερεύνηση για χειραγώγηση περσινό ματς της Βέροιας με τον Άρη στη Football League, αναφέρθηκε στον «ΣΠΟΡ FM», ο Γιάννης Μπαστιάνος, που επί της ουσίας ανασκεύασε όσα είχε αναφέρει ενόρκως στην κατάθεση του.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, που αγωνιζόταν τότε στη Βέροια, ανέφερε ότι έκανε λάθος που κατηγόρησε τον Θεόδωρο Καρυπίδη, τονίζοντας ότι η κατάθεση του επηρεάστηκε από την ένταση της τότε αναμέτρησης.

Μάλιστα, δήλωσε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, ότι κάποιος πρέπει να αναγνωρίζει τα σφάλματά του και αυτό έπραξε, αφού θεωρεί ότι ήταν λάθος όσα κατέθεσε για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης.

Για όσα είπε στην κατάθεση του για τις απειλές του Θόδωρου Καρυπίδη: «Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και όχι έξω από την πόρτα μας. Ποτέ δεν μας απείλησε και δεν μας είπε να χάσετε. Απλά μας είπε «πως παίζετε έτσι;». Δεν ήρθε ποτέ έξω από την πόρτα μας να μας απειλήσει. Δεν ξέρω πως το εννοούσε ο κ. Καρυπίδης. Δεν μου φάνηκε απειλητικό αυτό εκείνη την ώρα».

Για την συνάντηση Καψάλη-Καρυπίδη την προηγούμενη του αγώνα Βέροια-Άρης: «Τους είχα δει ναι, αλλά δεν ήταν κακό που έπιναν έναν καφέ. Προς θεού, δεν νομίζω ότι έγινε κάποια προσυνεννόηση αν αυτό με ρωτάτε. Δεν ρίχνω κανένα φταίξιμο στον τότε συμπαίκτη μου, Καψάλη, επειδή έπινε καφέ με κάποιον».

Για την ένορκη κατάθεση που έδωσε και όσα είπε: «Μας είπε ο συμπαίκτης μου, Λαζόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα ότι κάποιος τον απείλησε. Έκλαιγε μετά το τέλος του παιχνιδιού και ένιωθε φόβο για κάτι. Του είπαν κάτι που δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν και ήταν φοβισμένος. Εγώ δεν ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν. Πάνω στην ένταση μου βέβαια από το παιχνίδι, είπα κάποια πράγματα. Η ένορκη κατάθεση μου, είχε λάθη επειδή είχα άγχος να τα πω. Έκανα λάθος στην κατάθεση μου. Ποτέ δεν μας είπε κάτι ο Καρυπίδης. Μπορεί εγώ να τα είπα διαφορετικά στην κατάθεση μου, από αυτά που εννοούσα. Σας λέω ήμουν φορτισμένος. Η ένταση φέρνει λάθη... Πλέον έχω καθαρό μυαλό και λέω ότι δεν υπήρξε καμία απειλή από τον πρόεδρο του Άρη. Έκανα ένα λάθος και θεωρώ ότι πρέπει να βγω και να το διορθώσω».