Skip to main content

Τα ιταλικά καταστήματα Falconeri έρχονται στη Θεσσαλονίκη

Στο νούμερο 75, της οδού Τσιμισκή αποκτούν παρουσία τα Falconeri- Γυναικεία και αντρική σειρά ενδυμάτων με έμφαση στο κασμίρ και τις φυσικές ίνες

Ένα από τα ιδιαιτέρως δημοφιλή ιταλικά brands, που ανήκουν στον όμιλο Calzedonia και εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά ο όμιλος Calin Α.Ε., ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για το σοφιστικέ brand Falconeri, που συνδυάζει διαχρονικό στυλ με πολύ άνετες γραμμές.

Τα Falconeri, που διαθέτουν ήδη παρουσία στην αγορά της Αθήνας με δύο καταστήματα, αποκτούν ένα ακόμη σημείο, αυτή τη φορά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή και συγκεκριμένα, στο νούμερο 75.

Το διάστημα αυτό είναι σε εξέλιξη η διαμόρφωση του χώρου που θα φιλοξενήσει την ιταλική αλυσίδα, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται και η πρόσληψη του προσωπικού. Το κατάστημα εκτείνεται σε ισόγειο 75 τμ και υπόγειο 150 τμ. Στο παρελθόν στο χώρο στεγαζόταν η αγγλική αλυσίδα αξεσουάρ Accessorize.

Τα Falconeri, που εδρεύουν στη Βερόνα της Ιταλίας, δημιουργήθηκαν το 2009 και ειδικεύονται σε ενδύματα με έμφαση τα πλεκτά από κασμίρ και φυσικές ίνες, για άντρες και γυναίκες. Τα είδη της αλυσίδας παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Το σχετικά  νεόκοπο σήμα, που αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς διαθέτει 101 σημεία πώλησης στην Ευρώπη με έμφαση την Ιταλία. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε τον Οκτώβριο του 2016 με κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι, ενώ δύο χρόνια προστέθηκε και δεύτερο κατάστημα, αυτή τη φορά στο Σύνταγμα.

Τα Falconeri, αποτελούν το πέμπτο brand του ομίλου Calzedonia (Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri). Ο όμιλος Calzedonia δημιουργήθηκε το 1987 από τον Sandro Veronesi και αριθμεί πάνω από 3.500 καταστήματα σε περισσότερες από 33 χώρες στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα μέτρα μακρύτερα, στο νούμερο 85 της οδού Τσιμισκή, αναμένεται να ανοίξει εντός του επόμενου μήνα, το πρώτο Tezenis, στη Θεσσαλονίκη. Η Tezenis προσφέρει μία μεγάλη γκάμα εσωρούχων, ρούχων και μαγιό.