Skip to main content

Τα κεφάλια μέσα στον ΠΑΟΚ-Έμφαση σε φυσική κατάσταση και τακτική (vid)

Το «ασπρόμαυρο» ιατρικό δελτίο παραμένει καθαρό, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες, Ζοσέ Μαουρίσιο, Πόντους Βέρνμπλουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μετά από ένα απαραίτητο και πολύτιμο διήμερο ρεπό, το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δουλειά, ξεκινώντας ουσιαστικά το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία για απογευματινή προπόνηση, η οποία ήταν χωρισμένη σε δύο κεντρικά κομμάτια.

Το πρώτο ήταν αφιερωμένο στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Οι ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων χωρίστηκαν σε γκρουπ και έκαναν τρεξίματα και παιχνίδια κατοχής της μπάλας.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της τακτικής. Πρώτα παιχνίδι στο μισό γήπεδο χωρίς εστίες και στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα με τον Άμπελ Φερέιρα και τους συνεργάτες του να δίνουν συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές.

Το «ασπρόμαυρο» ιατρικό δελτίο παραμένει καθαρό, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες, Ζοσέ Μαουρίσιο, Πόντους Βέρνμπλουμ και Αντελίνο Βιεϊρίνια, που συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά.

Αύριο, έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία στις 09:00 και στις 18:30.