Skip to main content

Τα νέα της ομογένειας στις ΗΠΑ από το Hellenic DNA (video)

Συνεργασία της Voria με το Hellenic DNA που παρουσιάζει κάθε μήνα ένα δελτίο ειδήσεων με νέα από την ομογένεια της Αμερικής.

Στο διαδίκτυο ανέβηκε και το έκτο επεισόδιο του Hellenic DNA που παρουσιάζει κάθε μήνα ένα δελτίο ειδήσεων με νέα από την ομογένεια της Αμερικής.

Στο δελτίο ειδήσεων του Αυγούστου φιλοξενήθηκαν ρεπορτάζ για την ιστορία του diner όπου γυρίστηκαν σκηνές από τη αστυνομική ταινία-θρύλος του Μάρτιν Σκορτσέζε, «Goodfellas», τον ιδιοκτήτη του Melrose Ballroom, του χώρου που φιλοξενεί όλους τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες στις περιοδείες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νέα Υόρκη και τον Ηλία Κάτσο ή κατά κόσμο Λου Κάτσος ο οποίος αφηγείται την ιστορία μετανάστευσης του παππού του, που ήταν ο πρώτος από την οικογένεια που έφτασε στην Αμερική το 1897, καθώς και για την τεράστια αγάπη που έχει για την Ελλάδα.

Ακόμα, περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ από το 8ο Ελληνικό Επενδυτικό Forum στη Νέα Υόρκη και το Ελληνικό φεστιβάλ στην εκκλησία Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Hamptons της ΝΥ και τέλος τη συνέντευξη του Γιώργου Κωνσταντόπουλου, προέδρου των εξαγωγέων βορείου Ελλαδος ο οποίος δίνει τις συμβουλές του για τους Έλληνες που θέλουν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Αμερική.