Skip to main content

Τα «Παιδιά εν Δράσει» και η «Sfina» γιορτάζουν!

Tι γίνεται όταν παιδιά που δρούν και σφηνώνουν ανάμεσά μας, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους; H απάντηση θα δοθεί στις 29 Ιανουαρίου στο Block33 εκεί όπου οι ομάδες Παιδιά Εν Δράσει και SFINA
H «SFINA» και τα «Παιδιά Εν Δράσει» γιορτάζουν μαζί τα γενέθλια τουςκαι σας προσκαλούν στο πιο δημιουργικό, ζωντανό, νεανικό πάρτυγενεθλίων την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου από τις 21.30 στο Block 33.

Εικαστικά δρώμενα, προβολές video των δράσεων των δύο ομάδων,performances,  fire shows, φωτογραφία, πρώτη προβολή του video τηςτελευταίας δράσης της SFINA’ς «Time Stoppers» πολλές εκπλήξεις καιφυσικά το παραδοσιακό σβήσιμο κεριών της τούρτας.

Ήταν το 2003 όταν νέοι καλλιτέχνες από την πόλη της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ομάδα με σκοπό την ελεύθερη έκφραση, τη διάδοση των εναλλακτικών μορφών τέχνης, τον εθελοντισμό. Η ομάδα ονομάστηκε Παιδιά Εν Δράσει και μετράει πλέον 7 χρόνια δράσεων στη πόλη μας και στην Ευρώπη. 7 χρόνια «φαγουρίζει» την πόλη της Θεσσαλονίκης με καλλιτεχνικά φεστιβάλ, ευρωπαϊκές συναντήσεις, με εναλλακτικές μορφές διαδήλωσης σε δρόμους, πλατείες και πάρκα, προωθώντας την τέχνη, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Πριν από 2 χρόνια μια παρεμβατική κολεκτίβα ανθρώπων με το όνομα SFINA έκανε την εμφάνιση της στην πόλη αιφνιδιάζοντας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης με μία σειρά ανατρεπτικών δράσεων. Στόχος της είναι δημιουργεί καταστάσεις υπερρεαλιστικές, παιχνιδιάρικες, ακτιβιστικές. Μέχρι σήμερα η SFINA συνεχίζει να εμπνέει, να προτρέπει και να προτείνει ότι είναι ωραίο κανείς να ζει.

Δώρο γενεθλίων: 3€ στην είσοδο τα οποία θα βοηθήσουν τις ομάδες να οργανώσουν κι άλλες δράσεις και να συνεχίσουν να ενοχλούν δημιουργικά, να προκαλούν καλλιτεχνικά, να διαδηλώνουν για την τέχνη και τον πολιτισμό.

Πληροφορίες:
Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, Block 33, 21.30