Skip to main content

Τα πέντε χαρακτηριστικά των ανθρώπων που αγαπούν τη δουλειά τους

Η Δήμητρα Ζερβάκη εξηγεί τα πέντε στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για τη δουλειά τους.

Της Δήμητρας Ζερβάκη

Σε κάθε «εξόρμησή» μου στη Γερμανία για λόγους δουλειάς (στην pro-Covid εποχή), χρησιμοποιούσα ως μέσο το υπεραστικό λεωφορείο για να μεταβώ από το Βερολίνο στη Δρέσδη. Όλοι οι οδηγοί, με το που ξεκινάει αυτό το σύντομο ταξίδι, καλωσορίζουν τους επιβάτες και δίνουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή, όπως τη διάρκειά της και ποιες στάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Δρέσδης.

Οι πληροφορίες αυτές δίνονται στα Γερμανικά. Οπότε, αν δεν ξέρεις ή δεν καταλαβαίνεις καλά τη γλώσσα… έχασες. Όμως, υπήρξε και ένας οδηγός ο οποίος όχι μόνο έδωσε τις βασικές πληροφορίες, αλλά αναφέρθηκε και σε κάποιες υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται εντός του λεωφορείου (π.χ. δωρεάν WiFi και πώς να συνδεθούμε σε αυτό), στο τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και στο πώς να διατηρήσουμε το χώρο όπου καθόμαστε καθαρό. Μέχρι και για το πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος μας μίλησε! Και το σπουδαιότερο! Όλα αυτά μας τα είπε σε τρεις (3) γλώσσες-Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά-με το ίδιο πάθος. Περιττό να σας πω ότι όλοι οι ταξιδιώτες τον χειροκρότησαν.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.