Skip to main content

Τα περίπτερα της ΔΕΘ επισκέφθηκαν Γεννηματά-Θεοχαρόπουλος

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ επισκέφτηκαν την 80η ΔΕΘ και συναντήθηκαν με τη διοίκηση και μέλη του ΔΣ του εκθεσιακού φορέα.

Μοντέλο για το πως πρέπει να λειτουργούν οι φορείς και πως η συνεννόηση και η συνεργασία των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μπορεί να φέρει απτά αποτελέσματα, χαρακτήρισε τη ΔΕΘ-Helexpo η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά μαζί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, επισκέφτηκαν την 80η ΔΕΘ και συναντήθηκαν με τη διοίκηση και μέλη του Δ.Σ. του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ακόμη πως το κόμμα της προτίθεται να στηρίξει τις προσπάθειες ανάπτυξης της ΔΕΘ-Helexpo, σημειώνοντας πως ο ρόλος της εταιρείας είναι πολύ σημαντικός, ενώ υπογράμμισε την ικανοποίηση της για τα επιτυχή αποτελέσματα που προέκυψαν από την επανένωση του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως η ΔΕΘ-Helexpo επιτελεί ένα σημαντικό έργο, τόσο με τη Γενική έκθεση του Σεπτεμβρίου, όσο και με τα κλαδικά εκθεσιακά γεγονότα, τα οποία είναι πιο εστιασμένα. Μάλιστα, επισήμανε ως ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η εταιρεία αποκομίζει κέρδη από τη λειτουργία της.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας έκανε λόγο για νέα φάση ανάκαμψης της έκθεσης, που τεκμηριώνεται από τα εκθεσιακά και οικονομικά μεγέθη της, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης υπογράμμισε ότι ο πλούτος που παράγεται από τη λειτουργία των εκθέσεων διαχέεται σε όλη την πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.