Skip to main content

Τα «πυρά» των τζιχαντιστών δέχθηκαν Ζούκερμπεργκ και Ντόρσεϊ (βίντεο)

Εάν κλείσετε ένα λογαριασμό θα χακάρουμε 10 σε αντίποινα και σύντομα τα ονόματά σας θα διαγραφούν, αναφέρει το 25λεπτο βίντεο των τζιχαντιστών.

Στο «στόχαστρο» των τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους ανήκουν πλέον οι Μάρκ Ζούκερμπεργκ και Τζακ Ντόρσεϊ, καθώς σε βίντεο που ετοίμασαν, απειλούν τους δημιουργούς των κοινωνικών δικτύων, Facebook και Twitter.

Σε νέο βίντεο των τρομοκρατών, εμφανίζονται φωτογραφίες των δύο ανδρών, γαζωμένες από σφαίρες με την αντίδραση τους αυτή να εκπορεύεται  μετά τον «πόλεμο» που έχουν κηρύξει οι δύο ιστοσελίδες στους τζιχαντιστές και τη συστηματική διαγραφή σελίδων με ρητορική μίσους.

«Στον Μαρκ και Τζακ, τους ιδρυτές του Facebook και του Twitter, και στην κυβέρνησή τους… Καθημερινά ανακοινώνεται ότι έχετε διαγράψει πολλούς από τους λογαριασμούς μας. Και εμείς απαντάμε: Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε; Παίξουμε σε διαφορετικές κατηγορίες… Εάν κλείσετε ένα λογαριασμό θα χακάρουμε 10 σε αντίποινα και σύντομα τα ονόματά σας θα διαγραφούν. Μόλις διαγράψουμε τις ιστοσελίδες σας, Αλλάχ θέλοντος, τότε θα καταλάβετε ότι αυτά που λέμε είναι αλήθεια» αναφέρει το 25λεπτο βίντεο των τζιχαντιστών.