Skip to main content

Τα προϊόντα της Regina Foods γνώρισαν οι επισκέπτες στην Horeca

Η συμμετοχή στην πρώτη έκθεση της χρονιάς έδωσε την ευκαιρία στους συνεργάτες της HORECA από όλη την Ελλάδα να ενημερωθούν για τα προϊόντα της.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της εταιρείας τροφίμων REGINA FOODS Κουραντίδης Ν., στην έκθεση HORECA 2020, μιας καθολικά ελληνικής βιομηχανίας παραγωγής και τυποποίησης μελιού, μαρμελάδων, γλυκών του κουταλιού και παστελιών.

Η συμμετοχή στην πρώτη έκθεση της χρονιάς έδωσε την ευκαιρία στους συνεργάτες της εταιρείας από όλη την Ελλάδα να έρθουν και να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρείας καθώς και τα νέα προϊόντα της.

Η εξαιρετική παρουσία της REGINA στην HORECA 2020, επιβεβαίωσε τη σημαντική θέση της στην eλληνική αγορά αλλά και το σημαντικό μερίδιο του κύκλου εργασιών που έχει στον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης, καθώς και την ισχυρή και συνεχώς εξελισσόμενη θετικά πορεία της στις εξαγωγές μελιού και μαρμελάδων.

Φέτος, η REGINA FOODS γιορτάζει την επέτειο των 62 χρόνων από την ίδρυση της. Από τα πρώτα της βήματα, επένδυσε στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, σε πρωτοπόρα προϊόντα με όραμα για δυναμική ανάπτυξη. Με τη διαρκή προσπάθεια δεκαετιών, συλλογικής εργασίας και σταθερής ανοδικής πορείας, προωθεί και στηρίζει την ελληνική μελισσοκομία, τους Έλληνες παραγωγούς και τους Έλληνες λιανέμπορους.

Η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με την ποικιλία και τις καταπληκτικές γεύσεις των προϊόντων συνέβαλαν στην εδραίωση της REGINA στον κλάδο τροφίμων, η οποία συνεχίζει την δυναμική και δημιουργική της πορεία με την συμμετοχή της σε περίπου δέκα διεθνείς εκθέσεις παγκοσμίως.