Skip to main content

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του Χρήστου Παπαστεργίου για την περιφέρεια

Σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι από την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης καθώς και οι βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού

Στις 24 Φεβρουαρίου πρόκειται να γίνει η παρουσίαση μεγάλου μέρους του ψηφοδελτίου του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Παπαστεργίου.

Σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι από την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης καθώς και οι βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Πράξεις» για την ίδια περιοχή.

Νωρίτερα θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες, απ’ όπου ξεκίνησε την προσπάθειά του ο υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής.

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν δύο συσκέψεις με την πρώτη ομάδα στελεχών τα οποία πρόκειται να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού από την περιοχή του αμιγώς πολεοδομικού συγκροτήματος. Την προσεχή εβδομάδα θα γίνουν ανάλογες συναντήσεις και για τη στελέχωση του συνδυασμού από την ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης ώστε, στις 24 του μήνα να γίνει η ανακοίνωση του μεγαλύτερου μέρους του ψηφοδελτίου που θα αφορά στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις συσκέψεις οι οποίες έγιναν τις προηγούμενες ημέρες κλείδωσαν αρκετές υποψηφιότητες από το πολεοδομικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων είναι οι: Φασφαλής Νίκος, εκπαιδευτικός, αιρετός ΚΥΣΠΕ, Μαυράκης Κώστας, ελεύθερος επαγγελματίας, Χατζηθεόκλητος Μάκης, ιατρός χειρούργος, Τρελόπουλος Γιώργος, ιατρός αγγειολόγος, Τουχτίδης Παναγιώτης, νοσηλευτής, Παπαδωρόθεος Παναγιώτης, ταχυδρομικός, Παπαδάτου Νάνσυ, κοινωνικός επιστήμονας, Κονταξή Ανέζα, δικηγόρος, Πεχλιβανίδης Δημήτρης, εκπαιδευτικός-καθηγητής φιλόλογος, Στεφανίδης Παναγιώτης, απόστρατος αεροπορίας, Αξαρίδης Πόλυς, δημοτικός υπάλληλος-πρόεδρος εργαζομένων στα ΚΕΠ, Λαζαρίδου Μαρία, φοροτεχνικός-πρόεδρος Β’ κοινότητας δήμου Θεσσαλονίκης, Τασόπουλος Αντώνης, μηχανικός εργοδηγός, Οταμπασίδης Μάριος, ηλεκτρονικός-προπονητής καλαθοσφαίρισης, Κοκολάκης Κώστας, πρώην διευθυντής Πολιτικής Προστασίας, Παπαπανάγος Πέτρος, ψυκτικός, Ραλλίδης Μιχάλης, ιδιωτικός υπάλληλος-Θεολόγος, Ζήκας Λέων, Dr γεωπόνος, Μανουκιάν Αράικ, δικηγόρος, Συριόπουλος Πέτρος, υπάλληλος τηλεπικοινωνιών, Πολίτου Σούλα, νοσηλεύτρια, Τσικουρίκας Αθανάσιος, ελεύθερος επαγγελματίας, Αρκουδογιάννης Νίκος, Πολιτικός Μηχανικός