Skip to main content

Τα προβλήματα της Τούμπας σε επίσκεψη Βούγια-Νυφούδη στην Δ' Κοινότητα

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας θα γίνει τον Απρίλιο η ανοιχτή παρουσίαση των θέσεων της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» για την περιοχή

Τη «φιλόξενη», όπως τη χαρακτηρίζει, Δ' Δημοτική Κοινότητα, της Τούμπας, επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας με τον Νίκο Νυφούδη και συνεργάτες, υποψήφιους στην περιοχή (τον Περίανδρο Πετρόπουλο, τον Κώστα Βελίκο και τον Δημήτρη Παδιώτη), ανακοίνωσε η παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, τους υποδέχθηκαν θερμά ο πρόεδρος Κώστας Τσαπακίδης και τα μέλη του Δ.Σ. και ακολούθησε «μια περιεκτική ενημέρωση και μια πρώτη συζήτηση πάνω στα βασικότερα προβλήματα που χρονίζουν: την έλλειψη ελεύθερων χώρων και πολιτιστικών υποδομών, τις προβληματικές αστικές συγκοινωνίες, την καθαριότητα, την ανάγκη αξιοποίησης των εγκαταλειμμένων κτιρίων, τα μεγάλα προβλήματα της σχολικής στέγης».

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας θα γίνει τον Απρίλιο η ανοιχτή παρουσίαση των θέσεων της "ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης" για την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής της περιοχής.