Skip to main content

Τα προβλήματα των νεφροπαθών άκουσε ο Γιώργος Ορφανός

Να ξέρετε ότι θα έχετε πάντοτε μία πόρτα ανοιχτή σε εμένα, τόνισε στους νεφροπαθείς ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρόνια πάσχοντες από νεφροπάθεια ενημερώθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, Χρήστο Καραγκιόζη.
 
Ο κ. Καραγκιόζης ανέφερε στον Γιώργο Ορφανό ότι οι χρόνια πάσχοντες αλλά και όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ζήτησε τη βοήθειά του για τη βελτίωση της ποιότητας προγραμμάτων στήριξης χρονίως πασχόντων, όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι» και υποστήριξε ότι ο δήμος πρέπει να υποστηρίζει έμπρακτα ενέργειες και ιδέες, όπως τη δωρεά οργάνων και ιστών.
 
«Με σιγουριά θα σας πω ότι στον άξονα της συνεργασίας μας θα είμαστε άψογοι. Να ξέρετε ότι θα έχετε πάντοτε μία πόρτα ανοιχτή σε εμένα, για ό,τι χρειαστείτε. Αυτό το λέω απολύτως πραγματικά και όχι συμβολικά», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.