Skip to main content

Τα ψώνια του super market στην πόρτα μας με λίγα κλικ - Το Wolt Market και στη Θεσσαλονίκη

Ξεχάστε το άγχος του super market και εμπιστευτείτε το Wolt Market που φέρνει εύκολα τα ψώνια στην πόρτα σας - Η υπηρεσία τώρα και στη Θεσσαλονίκη!

Το πρώτο dark store στη Θεσσαλονίκη φέρνει η Wolt, συστήνοντας στο κοινό την υπηρεσία Wolt Market που φέρνει τα ψώνια της εβδομάδας στην πόρτα μας σε λίγα μόλις λεπτά!

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το επίσημο λανσάρισμα του Wolt Market  στην Αττική, η υπηρεσία επεκτάθηκε και είναι διαθέσιμη πλέον και στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ενός νέου μοντέλου αγορών που έρχεται να καλύψει τη διαρκώς αυξανομένη ανάγκη των καταναλωτών για άμεση παράδοση των προϊόντων και μεγάλη γκάμα διαθέσιμων επιλογών.

Έτσι, με τη δημιουργία ενός δικτύου dark stores στην Ελλάδα σηματοδοτείται η είσοδος της Wolt στην αγορά της λιανικής που δίνει την άμεση και πανεύκολη λύση στα ψώνια μας, φέρνοντας κυριολεκτικά όλα όσα χρειαζόμαστε από το super market απευθείας στα χέρια μας!

Εξυπηρετώντας σχεδόν όλη τη Θεσσαλονίκη το Wolt Market έρχεται στην πόρτα των καταναλωτών που βρίσκονται στο κέντρο αλλά και σε Θέρμη, Καλαμαριά, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω και Κάτω Τούμπα, Τριανδρία, Σαράντα Εκκλησιές, Άγιος Παύλος, Συκιές και Ξηροκρήνη.

Σε περίπου 20 λεπτά, οι καταναλωτές λαμβάνουν τα ψώνια του super market εύκολα, γρήγορα και οικονομικά επτά ημέρες της εβδομάδας από τις 7:30 έως τις 00:00.

Περισσότεροι από 2.500 κωδικοί, που διαρκώς αυξάνονται, έχουν τοποθετηθεί στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market. Τα διαθέσιμα προϊόντα καλύπτουν όλες τις ανάγκες όπως τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά ακόμα.

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται πανεύκολα και διαδραστικά μέσα από μενού με φωτογραφίες ενώ δίνεται παράλληλα η δυνατότητα στους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις προσφορές αναζητώντας τις καλύτερες τιμές. Παράλληλα, η πλοήγηση στην εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, επιτρέποντας στον καθένα να παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας αλλά και να προγραμματίσει την ώρα και μέρα της παραλαβής της! Φυσικά μπορεί να επιλέξει αν θα πληρώσει με κάρτα η μετρητά.

Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι πολύτιμος οπότε αν η σκέψη του supermarket μας κουράζει ή μας αγχώνει αν θα το προλάβουμε ανοιχτό, το Wolt Market έρχεται να μας λύσει τα χέρια φέρνοντας σε μας ό,τι λείπει από το νοικοκυριό μας!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες- πέραν της Φινλανδίας- που η Wolt εφαρμόζει το μοντέλο των dark stores. Έτσι η ελληνική αγορά αναμένεται να αποτελέσει οδηγό για την περαιτέρω ανάπτυξη του Wolt Μarket σε άλλες χώρες.

Και οι παροχές δεν σταματούν εδώ! Εκτός από το Wolt Market, η Wolt αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα και επεκτείνεται τόσο στην εστίαση, όσο και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τη συνεργασία της με την Dust+Cream. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η τεχνολογία και το μοντέλο της κερδίζουν την εμπιστοσύνη πελατών, καταστημάτων και διανομέων, κάνοντάς την να ξεχωρίζει.